ANTALYA / GÜNDOĞMUŞ - Gündoğmuş Kardelen Anaokulu

EĞİTİM KURUMLARINDA HİJYEN ŞARTLARININ GELİŞTİRİLMESİ KONTROL KILAVUZU

Mrt

Olası deprem ve yangın anında personelimize ve öğrencilerimize;  okulumuzda can ve mal kaybının en aza indirilmesi için eğitim verilerek, dersliklerin planlı bir şekilde boşaltılması ve önceden belirlenen açık alanlarda hiçbir izdihama yol açmadan toplanmalarını sağlamak amacı ile personel tahliye tatbikatımızı gerçekleştirdik. Tahliye tatbikatını 29 saniye gibi kısa bir süre içerisinde vukuatsız tamamlandı.

Ara

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftasını her yıl olduğu gibi bu yılda, değerli velilerimizle beraber kutladık.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında öğrencilerimiz ilçemizde bulunan okullardaki özel eğitim öğrecilerini ve ilçemizdeki engelli esnafları ziyaret edip, hediyelerini verdiler.

Kas

İlçemiz kapsamında düzenlenen veliler arası 24 Kasım Öğretmenler Günü konulu resim yarışmasında okulumuz velisi Rukiye Keleş 1. olmuştur. Merkez İlkokulunda düzenlenen Öğretmenler Günü programında, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fatih TÜRKÖZ, velimize ödülünü takdim etti.

Kas

''Geleceğe Nefes Ol'' Fidan dikimi Seferbiliği kapsamında ilçemizde yapılan fidan dikimi etkinliğine okul olarak katılım sağladık.Öğrencilerimizle birlikte fidanlarımızı dikip, ağaçların önemi hakkında sohbet ettik.

Kas

Kasım ayı planlarımız içerisinde yer alan üçgen şeklini okulumuzun bahçesine taşıdık. Öğrencilerimiz üçgen şeklini bahçe zeminine çizerek çakıl taşlarıyla tamamladılar.

Kas

Ülkemizde 29 Ekim- 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan KIZILAY HAFTASI kapsamında okulumuz bahçesinde Kızılay Çadırı kurarak drama etkinliği gerçekleştidik.

Kas

Okulumuz öğrencilerine Gündoğmuş Toplum Sağlığı Merkezi Doktoru Yıldız Ceren İLYA tarafından, Diyabet, Sağlıklı Beslenme, Hareketli Hayat ve El Yıkama konuları ile ilgili eğitim verildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yılında ilçemizde Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı. Programa okul olarak katılım gerçekleştirdik. İlçemiz kapsamında yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu resim yarışmasında okul öncesi kategorisinde 1. olan okulumuz öğrenci Damla Andersen EREN'e İlçe Kaymakamımız Sayın Murat EKİNCİ tarafından ödülü verildi.

Ekm

Okulumuz öğrencilerine ve çalışanlarına Gündoğmuş Trafik Şube Ekipleri tarafından 'Trafik Eğitimi' verildi.

Yaz döneminde okulumuza gerekli olan tadilatları yaptık.

Okulumuzda velilerimizin yoğun katılımı ile aşure etkinliği düzenledik.

May

Dünyada kabul gören ve bu yıl 23 Mayıs 2019 tarihinde yapılan Okul Dışarıda ve Oyun Oynama Günü; açık havada oynamayı ve öğrenmeyi özendirmeyi amaçlamaktadır. Benzer biçimde 28 Mayıs  tarihinde de Dünya Oyun Oynama Günü etkinlikleri yapılmaktadır. Oyunun ve açık havanın çocuğun hayatındaki önemine vurgu yapmak, eğitimciler, aileler ve toplumda olumlu farkındalık oluşturmak amacıyla okulumuzda "Oyun her zaman her yerde ve herkese!" sloganı ile etkinlikler yaptık.

May

Hayatın bize sunduğu en güzel hediye ´Anne´ değilmidir? Onlar bizim dünyadaki koruyucu meleklerimizdir.

Anneler Günü kapsamda, okulumuzun hazırlamış olduğumuz anneler günü programımız yoğun ilgi gördü.

Tüm annelerin Anneler Gününü Kutlu Olsun.